آموزش شیرینیپزی با بهترین قناد دنیا
به گزارش فیلم نت نیوز، آموزش شیرینیپزی حرفهای آن هم از زبان یکی از نوآورترین قنادهای جهان، فرصتی نیست که هر روز پیش بیاید ولی «مسترکلاس دومینیک اَنسل» همان فرصت است که نگاهی تازه به هنر شیرینیپزی فرانسوی دارد؛ هنری که همزمان سنتی، دقیق و خلاقانه است. این دوره، برای آنهایی که به دنبال مهارت واقعی در پخت شیرینیهای کلاسیک و مدرن هستند، منبعی ارزشمند و الهامبخش خواهد بود.
در این مسترکلاس، دومینیک اَنسل – قناد نوآور و خالق شیرینی معروف کرونات – اصول پایه و حرفهای شیرینیپزی فرانسوی را آموزش میدهد. این دوره شامل بیش از ۱۷ جلسه آموزشی و در مجموع نزدیک به چهار ساعت محتوای دقیق و فشرده است که هم برای علاقهمندان مبتدی و هم برای آشپزهای حرفهای قابل استفاده است.
مسترکلاس «دومینیک اَنسل – آموزش اصول شیرینیپزی فرانسوی» در فیلم نت
درباره استاد
دومینیک اَنسل یکی از تاثیرگذارترین قنادهای قرن اخیر است؛ کسی که بارها از سوی نشریه های معتبر بهعنوان خلاقترین شیرینیپز جهان شناخته شده و در سال ۲۰۱۷ عنوان «بهترین قناد دنیا» را از آن خود کرد. او با خلق محصولاتی مانند کرونات، کوکیشات، هات چاکلت شکوفهای و اسمار فروزن، تعریف تازهای از شیرینیپزی ارائه داده است.
مجموعهای از مسترکلاسهای آشپزی در فیلم نت
محتوای دوره
در این مسترکلاس پشتوانه فکری، تکنیکهای حرفهای و فلسفه خلاقیت در شیرینیپزی فرانسوی را یاد می گیرید. از جمله موارد آموزشی این دوره:
- تهیه مینی مادلینها با تاکید بر زمانبندی ایدهآل و پف سبک آنها
- ساخت پوسته تارت، کرم پاتیسیر، مربای فوری و تزئین با میوههای براق
- طراحی یک کیک شکلاتی چندلایه با موس، مرنگ و گلیز آینهای
- فرآیند تمپر کردن شکلات، ساخت بونبُن و پر کردن حرفهای آن
- آموزش لایهبندی و فرمدهی خمیر کروسان برای دستیابی به بافت پفدار ایدهآل
- آشنایی با فلسفهی خلاقانه آنسل در طراحی دسرهای خاص و منحصربهفرد
ویژگیهای مهم
- آموزش دقیق با تاکید بر جزئیات فنی، دما، زمانبندی و بافت نهایی هر محصول
- همراهی با یک کتابچه ۵۰ صفحهای شامل دستورها، نکات کاربردی و جدول زمانبندی
- فضای تعاملی برای ارسال پرسش، تصاویر و بازخورد از سوی کاربران
- تاکید بر خلاقیت در کنار مهارت فنی؛ نه فقط تقلید از دستور، بلکه ساختن سبک شخصی
نکات قابل توجه
- برخی از دستورها نیاز به تجهیزات خاص دارند؛ مانند قالبهای فلزی، ابزار تمپر شکلات یا رول آستات.
- حجم برخی از مواد اولیه در دستورها زیاد است و نیاز به دقت در تقسیمبندی دارد.
- اگرچه استاد گامبهگام پیش میرود، اما برخی بخشها برای افراد کاملا مبتدی ممکن است نیاز به تمرین بیشتر داشته باشند.
برای چه کسانی مناسب است؟
این دوره برای تمام کسانی که علاقهمند به شیرینیپزی حرفهای هستند، فرصت بینظیری است. چه قصد داشته باشید در خانه دسرهای استاندارد شیرینیفروشی خلق کنید، چه بخواهید پایه ورود به دنیای قنادی فرانسوی را یاد بگیرید، این مسترکلاس به شما مهارت و دید لازم را میدهد.