از نتفلیکس تا پرده نقره‌ای

«فرانکنشتاین» به سینماها می‌آید

- 4 دقیقه مطالعه
فیلم جدید و مورد انتظار «فرانکنشتاین» ساخته گیرمو دل‌ تورو پس از مدت‌ها انتظار، در اکتبر به صورت محدود در سینماها اکران می‌شود و سپس در نوامبر روی پتلفرم نتفلیکس قرار می‌گیرد.

به گزارش فیلم نت نیوز به نقل از هالیوود ریپورتر، پروژه‌ مور انتظار و شخصی کارگردان نام‌آور، گیرمو دل ‌تورو، در بازسازی داستان کلاسیک «فرانکنشتاین» (Frankenstein) قرار است به نمایش محدود سینمایی برسد.

شرکت نتفلیکس روز دوشنبه اعلام کرد که این فیلم با ظاهری پرزرق و برق، از تاریخ ۱۷ اکتبر (جمعه ۲۵ مهرماه) به صورت محدود در سینماها اکران خواهد شد و سپس از ۷ نوامبر (جمعه ۱۶ آبان‌ماه) به صورت جهانی در نتفلیکس به نمایش درمی‌آید.

زمانی که اولین تریلر فیلم در ژوئن منتشر شد، نتفلیکس اعلام کرد که این اثر در نوامبر به صورت جهانی روی پلتفرم عرضه خواهد شد اما در آن زمان پاسخ روشنی درباره اکران سینمایی ارائه نداده بود. خود دل‌ تورو پیش‌تر در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که حداقل نمایش محدودی در سینماها برای فیلم در نظر گرفته شده است که گرچه موضوع احتمال عدم حضور فیلم در سینماها باعث واکنش شدید طرفداران شد.

در توضیح رسمی فیلم سینمایی «فرانکنشتاین» آمده است: کارگردان برنده اسکار، گیرمو دل ‌تورو، داستان کلاسیک مری شلی درباره ویکتور فرانکنشتاین، دانشمندی نابغه اما مغرور که موجودی را در آزمایشی هیولایی به زندگی می‌آورد و در نهایت موجب سقوط خود و مخلوقش می‌شود، بازسازی می‌کند.

بازیگران «فرانکنشتاین» شامل اسکار ایزاک، جیکوب الوردی، میا گاث، فلیکس کامرر، دیوید برادلی، لارس میکلسن، کریستین کانوری، چارلز دنس و کریستوف والتس می‌شوند.

همچنین علاوه بر اعلام جزئیات و تاریخ اکران یک پوستر رسمی نیز از این فیلم در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

دل ‌تورو در سال ۲۰۱۶ در مصاحبه‌ای با دن آو گییک درباره علاقه عمیقش به این پروژه گفت و اعلام کرد که قصد دارد بخش‌هایی از این رمان را که معمولا در دیگر اقتباس‌ها دیده نمی‌شوند از جمله بخش مربوط به قطب شمال را به فیلم اضافه کند. به این ترتیب، حتی اگر مخاطبان فیلم‌هایی بر اساس این رمان دیده باشند، شاید هرگز نسخه کامل یا واقعی داستان را ندیده باشند.

دل‌ تورو درباره اهمیت این داستان ادامه داد: تا به امروز هیچ‌کس رمان اصلی را به درستی نساخته است اما این کتاب برای من همانند یک مقدس شده است! چراکه آنچه مری شلی نوشته، حس واقعی انزوا در دوران کودکی است. برای من، فرانکشتاین اوج همه چیز است و سال‌ها بود که می‌خواستم نسخه خودم را بسازم، اما ترس داشتم. اکنون که ساخته‌ام، دیگر نمی‌توانم به رویایش ادامه دهم و این تراژدی فیلمساز است.

ترجمه: پریسا مقیلان

بیشتر بخوانید

تصاویر جدید «فرانکنشتاین» گیرمو دل تورو

دل‌تورو به «فرانکنشتاین» جان دوباره می‌دهد/ تیزری تاریک و شاعرانه

فیلم نت نیوز- جدیدترین اخبار و اطلاعات فیلم و سریال

برچسب‌ها: اخبار فیلم و سریال خارجی،گیرمو دل تورو
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

پربازدیدها