پلیس آگاهی جزییاتی را برای اولین بار اعلام کرد

اشرف پروانه «وحشی» پس از فرار از زندان چگونه بازداشت شد؟

- 4 دقیقه مطالعه

در فیلم‌نت نیوز بخوانید

سرهنگ محمد گروسی، رییس اسبق اداره ۱۱ و اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی تهران، به تازگی جزییات نحوه دستگیری اشرف پروانه، پس از فرار از زندان را فاش کرد.

به گزارش فیلم نت نیوز به نقل از رکنا، سرهنگ محمد گروسی، رییس اسبق اداره ۱۱ و اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی تهران، جزییات تازه‌ای از یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های فرار از زندان و دستگیری مجدد متهمان خطرناک را تشریح کرد.

به گفته وی، اشرف پروانه که جواد عزتی نقش آن را در سریال «وحشی» ایفا می‌کند، به همراه اردشیر کشاورز با استفاده از قاشق‌های استیل غذاخوری و یک کلنگ کوچک مخصوص مقنی‌ها، موفق به حفر تونلی عریض و طولانی در یکی از زندان‌های استان البرز شدند و از این طریق از زندان گریختند.

سرهنگ گروسی تاکید کرد که هنوز مشخص نیست این ابزارها چگونه به داخل زندان منتقل شده بود، اما این فرار باعث شد قاضی پرونده بلافاصله دستور شناسایی و دستگیری مجدد متهمان را صادر کند.

وی در ادامه گفت: پس از فرار، بنده که در آن مقطع فرمانده یگان انتظامی نهاد ریاست‌جمهوری بودم به پرونده فراخوانده شدم و ماموریت ویژه برای دستگیری هر ۲ متهم صادر شد.

سرهنگ گروسی درباره نحوه دستگیری اشرف پروانه توضیح داد: با هماهنگی یکی از دوستان نزدیک او، قرار ملاقاتی حوالی ساعت ۷ صبح مقابل دادسرای یافت‌آباد تنظیم شد. تیم عملیاتی پلیس در محل مستقر بود، اما اشرف پروانه پیش از هرگونه اقدام از سوی ماموران، ما را شناسایی و بلافاصله اقدام به تیراندازی کرد.

تماشای سریال وحشی در فیلم‌نت

به گفته این مقام انتظامی، اشرف پروانه با یک قبضه سلاح کمری، ۳۲ گلوله به سمت ماموران شلیک کرد و پس از اتمام خشاب اول، قصد داشت خشاب دوم را از داخل ساک خود جای‌گذاری کند.

او افزود: در آن لحظه احساس کردم جان ماموران در خطر جدی است، بنابراین با تاکتیک عملیاتی، بدون درگیری مستقیم صحنه را مدیریت کردیم تا در زمان مناسب او را دستگیر کنیم. سه روز بعد، اشرف پروانه در داخل یک منزل شناسایی و بدون تلفات دستگیر شد.

گروسی همچنین از دستگیری مجدد اردشیر کشاورز خبر داد و گفت: اردشیر کشاورز در میدان شوش که یکی از پاتوق‌هایش بود، حین خرید و فروش مقدار کمی مواد مخدر شناسایی و بازداشت شد. در زمان دستگیری، حدود چهار گرم مواد مخدر به همراه داشت.

در پایان، رییس اسبق اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی تهران تاکید کرد که هر ۲ متهم پس از دستگیری، مجددا تحویل مقامات قضایی شدند تا ادامه روند رسیدگی قانونی درباره جرایم سنگین آن‌ها انجام شود.

فیلم نت نیوز- جدیدترین اخبار و اطلاعات فیلم و سریال

برچسب‌ها: جواد عزتی،وحشی،وحشی ۲
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نت مگ