«نرموک» برنده جایزه بهترین فیلم در جشنواره آلمانی شد

- 3 دقیقه مطالعه
فیلم کوتاه «نرموک» برنده بهترین فیلم کوتاه از معتبرترین و قدیمی‌ترین جشنواره کودک و نوجوان آلمان شد.
به گزارش فیلم نت نیوز، فیلم کوتاه «نرموک» به نویسندگی و کارگردانی غزل ذوقی‌نیا، موفق شد جایزه بهترین فیلم کوتاه در بخش نوجوانان را از چهل‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم لوکاس آلمان دریافت کند.
جشنواره لوکاس که از ۲۵ سپتامبر تا ۲ اکتبر ۲۰۲۵ (۳ تا ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) در شهرهای فرانکفورت و اوفنباخ برگزار شد، قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در آلمان است و آثار برجسته بین‌المللی را در بخش‌های مختلف به رقابت می‌گذارد.
«نرموک» داستان دختر نوجوانی به نام ملاله را روایت می‌کند که به‌دلیل سنت قدیمی «بچه‌پوش» ناچار است در هیات یک پسر زندگی کند. این اجبار، او را درگیر بحرانی عمیق از هویت می‌کند.
این فیلم پیش‌تر در جشنواره‌های متعددی حضور داشته است از جمله چهل‌وسومین دوره جشنواره فیلم فجر، چهل‌ویکمین دوره جشنواره فیلم کوتاه تهران (بخش استعداد نو)، سی‌امین دوره جشنواره زنان آیچی ژاپن، سی‌ودومین دوره جشنواره حقوق بشر برزیل و شانزدهمین دوره جشنواره بنیاد فرهنگ آمریکا و همچنین موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم و بهترین گریم از سومین دوره جشنواره فیلم کوتاه رشت شده است.
هیات داوران بخش «نوجوانان» جشنواره لوکاس در بیانیه خود درباره فیلم چنین نوشتند: «ملاله در جست‌وجوی شناخت خود است. او در جامعه‌ای که نقش‌های جنسیتی مرزهای مشخصی دارند، در پی آزادی و استقلال است. فیلم با نگاهی تأمل‌برانگیز به سنت‌های کهن، گفت‌وگویی مهم درباره هویت و باورهای اجتماعی را شکل می‌دهد. نرموک با نگاهی انسانی و فرهنگی، جهانی را به تصویر می‌کشد که در آن افراد برای یافتن آزادی و تحقق رؤیاهایشان ناچارند با چالش‌های بزرگ روبه‌رو شوند. بازی درخشان بازیگر نقش اصلی و تضاد میان فضای خاکی و سرد بیرون با رنگ‌ها و جزئیات ظریف درونی، تجربه‌ای سینمایی ماندگار خلق کرده و «نرموک» را به فیلمی به‌یادماندنی تبدیل می‌کند.»
برچسب‌ها: اخبار فیلم کوتاه
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

پربازدیدها