همکاری کویل و کرو در بازسازی «کوهنشین»
به گزارش فیلم نت نیوز به نقل از سایت خبری گیمز ریدار، بازسازی فیلم سینمایی «کوهنشین» (Highlander) آغاز شد. این بازسازی مورد انتظار از سری فیلمهای «کوهنشین»، هماکنون در راه است و ستاره اصلی آن، هنری کویل تمام تمرکزش را روی این پروژه معطوف کرده است.
فیلمبرداری قرار است که امسال آغاز شود و این بازیگر به تازگی درباره این پروژه اطلاعاتی را ارائه داده است، او اخیرا طی یک مصاحبه با هالیوود ریپوتر در این باره اعلام کرد: «کوهنشین» تمام تمرکزم را به خودش اختصاص داده است این پروژهای است که از آن فوقالعاده هیجانزدهام. این ایفای نقش شخصیت حسابی لذت بخش خواهد بود و همکاری با چد استاهلسکی را نیز خیلی دوست دارم. او مرد بسیار بااستعداد است.
پس از سالها انتظار اکنون نیز به نظر میرسد که قطار بازسازیها این فیلم به حرکت در آمده است، گرچه پیش از این، سال گذشته اعلام شده بود که راسل کرو (Russell Crowe) هم قرار است در فیلم جدید استاهلسکی ایفای نقش کند و بیش از یک دهه پس از آنکه با کویل را در «مرد پولادین» (Man of Steel) همبازی شده بود، دوباره با او بازی خواهد کرد. ماریسا ابلا، که در فیلم زندگینامهای «بازگشت به سیاهی» (Back to Black) نقش امی واینهاوس را ایفا کرده بود، نیز در این فیلم حاضر خواهد شد، سایر بازیگران هم هنوز معرفی نشدهاند.
چد استاهلسکی، کارگردان مجموعه «جان ویک» (John Wick) که کارگردانی این بازسازی را بر عهده دارد، در ماه می تایید کرد که فیلمبرداری این فیلم از اواخر امسال آغاز میشود و در این باره اظهار کرد: در سال ۲۰۲۷ یا ۲۰۲۸، شما در حال تماشای «کوهنشین» خواهید بود.
گرچه هنوز تاریخ رسمی اکران هنوز اعلام نشده است.
ترجمه: پریسا مقیلان