منتخب‌ سردبیر

فیلم‌نت در راستای مسئولیت اجتماعی اقدام کرد

آزادی ۱۳ زندانی همزمان با پخش «وحشی ۲»

فیلم‌نت همزمان با پخش سریال «وحشی ۲» و در قالب طرح مسئولیت اجتماعی، زمینه آزادی ۱۳ زندانی را فراهم می‌کند و تاکنون دو زندانی آزاد شده‌اند.
- 3 دقیقه مطالعه
جیمز کامرون:

«آواتار: آتش و خاکستر» برای پرده سینماست/ نمی‌خواهم هوش مصنوعی جایگزین آدم شود/ همه چیز متوسط می‌شود

جیمز کامرون کارگردان فیلم «آواتار: آتش و خاکستر»، درباره سومین فیلم این مجموعه، هوش مصنوعی، نحوه تماشای فیلم، دلیل تمایز این فیلم از دو تای قبلی و موارد دیگر صحبت کرده است.
- 17 دقیقه مطالعه
به روابط عمومی و کانال های رسمی اعتماد کنید

تبلیغات سینمایی در عصر هوش مصنوعی: چه کسی مالک چهره است؟

ویدیوهای تبلیغاتی ساخته‌شده با هوش مصنوعی در حال استفاده از چهره‌ بازیگران بدون حضور یا رضایت آنها هستند و این روند خطر فرسایش اعتماد تصویری را بالا برده است.
- 15 دقیقه مطالعه

تیموتی شالامی رپر شد!

تیموتی شالامی با حضور در یک موزیک‌ ویدیوی مشترک کنار اس‌دی‌کید، رپر مشهور بریتانیایی، به شایعه هویت پنهانش پایان داد.
- 3 دقیقه مطالعه
در بیست و چهارمین جشن حافظ

«وحشی» بهترین سریالِ سال شد

جشن حافظ در حالی برگزار شد که محصولات اختصاصی فیلم نت و همچنین فیلم های اکران آنلاین این پلتفرم جوایز اصلی را دریافت کردند.
- 7 دقیقه مطالعه