جیمز ون در بیک بازیگر «داوسونز کریک» درگذشت

- 5 دقیقه مطالعه

در فیلم‌نت نیوز بخوانید

جیمز ون در بیک، بازیگر سریال «داوسونز کریک» در سن ۴۸ سالگی بر اثر سرطان روده درگذشت.

به گزارش فیلم نت نیوز به نقل از بی‌بی‌سی، جیمز ون در بیک، بازیگری که بیشتر با نقش اصلی‌اش در سریال نوجوانانه آمریکایی «داوسونز کریک» (Dawson’s Creek) شناخته می‌شد، در ۴۸ سالگی پس از تشخیص ابتلا به سرطان روده درگذشت.

خانواده او در بیانیه‌ای که در حساب‌های شبکه‌های اجتماعی‌اش منتشر شد، اعلام کردند: جیمز دیوید ون در بیک عزیزمان صبح امروز در آرامش درگذشت. او روزهای پایانی عمرش را با شجاعت، ایمان و وقار سپری کرد.

این ستاره در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ به این بیماری، مبتلا تشخیص داده شد، اما در نوامبر ۲۰۲۴ این خبر را علنی کرد.

او که پدر ۶ فرزند بود، در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ در چندین سریال و فیلم محبوب بازی کرد، از جمله سریال کالت «داوسونز کریک» و فیلم «دانشکده بلوز» (Varsity Blues).

توضیحات جیمز ون در بیک درباره بیماری‌اش

او مدتی پیش، در گفت‌وگویی با بیزنس اینسایدر گفته بود که متوجه تغییراتی در حرکات روده‌اش شدم که یکی از علائم رایج سرطان روده به شمار می‌رود. ابتدا برای اینکه ببیند کمکی می‌کند یا نه، نوشیدن قهوه را قطع کرد و سپس آزمایش غربالگری انجام داد. نتیجه آزمایش نشان داد که به مرحله سوم بیماری مبتلا هستم، به این معنا که سرطان به غدد لنفاوی مجاور گسترش یافته است.

بر اساس توضیحات کلینیک کلیولند، سرطان کولورکتال از رشد توده‌هایی در لایه داخلی روده بزرگ آغاز می‌شود و در صورت درمان نشدن می‌تواند گسترش یابد. طبق گزارش این مرکز درمانی، مردان بیش از زنان به این نوع سرطان مبتلا می‌شوند. افزایش غربالگری‌ها به تشخیص زودهنگام کمک می‌کند و باعث کاهش مرگ‌ومیر ناشی از این سرطان می‌شود.

جیمز ون در بیک بازیگر «داوسونز کریک» درگذشت

ون در بیک همچنین گفته بود که بدترین نقطه دوران درمانش زمانی بود که احساس می‌کرد بخش‌های اساسی هویتش را از دست داده است.

ون در بیک: شایسته عشق هستم

او گفته بود: همه آن چیزهای زیبایی که دوست داشتم و خودم را با آن‌ها تعریف می‌کردم، در بودن، تامین‌کننده بودن، همسر بودن… همه از من گرفته شد یا دست‌کم متوقف شد. مجبور شدم بنشینم و بپرسم که من چه کسی هستم؟ و جواب این بود که من همچنان شایسته عشق هستم.

پس از تشخیص بیماری، او زمانی را صرف آگاهی‌بخشی درباره اهمیت غربالگری کرد. او به بیزنس اینسایدر گفته بود: خیلی چیزها را یاد گرفته‌ام. اگر بتوانم حتی یک نفر را از تجربه چنین مسیری نجات بدهم، برایم مثل جادوست.

ون در بیک در اواخر دهه ۱۹۹۰ و دهه ۲۰۰۰ یکی از چهره‌های شناخته‌ شده تلویزیون بود و در نقش داوسن لیری در کنار کیتی هولمز در سریال موفق «داوسونز کریک» بازی کرد؛ سریالی که از ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ پخش شد.

او حتی پس از تشخیص بیماری نیز به کار خود ادامه داد و اوایل امسال در سریال کمدی دانشگاهی «جبران بیش از حد» (Overcompensating) به‌ عنوان بازیگر مهمان حضور داشت.

فیلم نت نیوز- جدیدترین اخبار و اطلاعات فیلم و سریال

برچسب‌ها: درگذشت
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نت مگ