آینده بخشی از صنعت سرگرمی این‌گونه رقم می‌خورد

مزایای گسترش بازی‌های چندپلتفرمی

- 5 دقیقه مطالعه

فیلم‌نت نیوز: در پی گسترده‌تر شدن بازار رقابتی و ظهور انواع بازی‌های تازه، صنعت بازی به طرز چشمگیری متحول شده است. امروزه، به واسطه محبوبیت بازی‌های موبایلی، بحث‌های زیادی در رابطه با چندپلتفرمی شدن آن‌ها درگرفته است چرا که قابلیت بازی در دستگاه‌های متنوعی، از تلفن‌های هوشمند تا تبلت‌ها و کامپیوترهای شخصی، را دارا می‌باشد.

بی‌شک در میان پلتفرم‌های گوناگون، رقابت در عرصه بازی‌ها بیشتر و بیشتر شده است. شرکت‌های سازنده بازی‌ها به جای این‌که با انتشار بازی‌های تازه در یک پلتفرم به‌خصوص از هم سبقت بگیرند، سعی می‌کنند مخاطبان خود را به میزانی فراتر از آن‌هایی که مشغول پلتفرم محبوبشان برای بازی‌کردن هستند گسترش دهند.

گسترش برنامه چندپلتفرمی برای بازی این امکان را به مشاغل می‌دهد که اپلیکیشن‌های قدرتمندی برای بازی‌کردن بسازند که در پلتفرم‌های گوناگون قابل اجرا باشند و در نهایت امکان دسترسی به بازار گسترده‌تری را مهیا کنند.

اما آیا واقعاً ارزش دارد که روی توسعه خدمات گیم‌های چندپلتفرمی سرمایه‌گذاری شود؟ این مسئله‌ای است که باید دریابیم!

در ابتدا باید دراین‌باره به نکاتی بپردازیم.

منظور از گسترش بازی چندپلتفرمی چیست؟

فرایند گسترش یک اپلیکیشن بازی به‌شکلی که بدون نیاز به توسعه اپلیکیشن‌های اصلی بر هر پلتفرم، قابلیت اجرا روی سیستم‌عامل‌ها و پلتفرم‌های گوناگون را داشته باشد، به‌عنوان گسترش برنامه چندپلتفرمی برای بازی (Cross-platform game app) شناخته می‌شود. یا، به عبارت دیگر، گسترش بازی چندپلتفرمی، همان‌طور که در صنعت بازی استفاده می‌شود، عمل گسترش یک بازی است که می‌تواند روی پلتفرم‌های مختلف انجام شود.

بعد از مروری کلی بر گسترش بازی‌های چندپلتفرمی، باید کمی فراتر رفته و وارد بحث شویم.

چرا استارت­‌آپ‌­ها باید روی خدمات گسترش بازی‌های چندپلتفرمی سرمایه‌گذاری کنند؟

صنعت بازی در سال ۲۰۲۱ به قیمت ۱۹۸.۴۰ میلیارد دلار آمریکا ارزش‌گذاری شد، و پیش‌­بینی می‌شود با رشد ۸.۹۴ درصدی از ۲۰۲۲ تا سال ۲۰۲۷ این رقم به ۳۳۹.۹۵ میلیارد دلار برسد.

چند مورد از مزایای خدمات گسترش گیم‌های چندپلتفرمی در ادامه آورده شده است.

  • دسترسی به بازارهای متنوع‌تر

چندپلتفرمی به شما امکان گسترش و کاربری پلتفرم‌های متنوع و دسترسی به مخاطبین بیشتر می‌دهد. در واقع تنها یک اپلیکیشن ساخته می‌شود و در سیستم‌عامل‌های گوناگون، از جمله آی­او­اس و اندروید به کار گرفته می‌شود. در نتیجه شما می‌توانید به گسترده‌ترین شکل ممکن به بازارهای هر دو دسترسی پیدا کنید.

  • کاربری و نگهداری راحت‌تر

وقتی شما از گسترش چندپلتفرمی برای ساخت اپلیکیشن­ بازی استفاده می‌کنید، نگهداری و کاربری آن به نسبت ساده‌تر می‌شود. تنظیمات و نگهداری اپلیکیشنی با کاربری چندپلتفرمه به مراتب ساده‌تر است. تمامی پلتفرم‌ها و دستگاه‌ها به سرعت و با هماهنگی با هم به‌روزرسانی­ می‌شوند.

  • انسجام بیشتر

اپلیکیشن‌های بازی چندپلتفرمی­ می‌توانند از قطعات جانبی مبتنی-­بر-ابر (Cloud-based) متنوعی با کاربری اشتراکی با هم استفاده کنند. به جای افزایش عملکرد و مقیاس‌پذیری یک بازی، ساده‌تر این است که تنها یک کد را با قطعات و افزونه‌های متعدد هماهنگ کنند.

  • پول درآوردن راحت‌تر

گیم‌های­ چندپلتفرمی­ از لحاظ شرایط کسب درآمد و استفاده کاربران هم عملکرد بهتری دارند. در آی­اواس، ویندوز، اندروید و حتی ابر (cloud)، کاربران می‌توانند از ورژن‌های مختلف یک بازی استفاده کنند. یک شرکت برتر سازنده بازی می‌تواند با دسترسی به مخاطب‌های متنوع، کمک کند تا امکان کسب درآمد بیشتر از یک بازی برای شما مهیا شود.

 

منبع: مجله واقعیت مجازی و واقعیت افزوده (ARVR Journey)

 

برچسب‌ها: انتخاب سردبیر،صنعت بازی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

پربازدیدها