پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «واحد ۱۳»

- 2 دقیقه مطالعه
فیلم «واحد ۱۳» مراحل فیلمبرداری را به پایان رساند و وارد مراحل فنی شد.

به گزارش فیلم نت نیوز به نقل از مشاور رسانه‌ای، فیلم کوتاه «واحد ۱۳» به نویسندگی و کارگردانی دنیز قربانی پس از پشت سر گذاشتن مراحل فیلمبرداری، وارد مراحل فنی شد.

این فیلم که قصه زن و شوهری را روایت می‌کند که با نزدیک شدن به دختران تنها و ایجاد رابطه‌ای به ظاهر پنهانی، دست به کلاهبرداری می‌زنند، در مسیر خود پیچشی غیرمنتظره را تجربه می‌کند؛ زمانی که یکی از دختران قربانی متوجه بارداری خود می‌شود، داستان رنگ و بوی تازه‌ای به خود می‌گیرد.

سپیده سعیدی‌نیا، مهسان یحیی‌پور و امیرحسین فهادان در «واحد ۱۳» به ایفای نقش می پردازند.

از دیگر عوامل این فیلم کوتاه می‌توان به مدیر فیلمبرداری: میلاد مهرپویا، دستیار کارگردان: سعید حیدری، دستیار فیلمبردار: امیر تهرانی، صدابردار: میلاد مهرپویا، صداگذاری و میکس: مهرداد براتی، تدوین و اصلاح رنگ و نور: میلاد مهرپویا، گریم: مونا زرکوب، طراح نورپردازی: میلاد مهرپویا، مجری نورپردازی: محمد طالبی، طراح صحنه و لباس: دنیز قربانی، تیزر و پوستر: آرمین همتی و روابط عمومی: سیدمحمدصادق سیادت اشاره کرد.

«واحد ۱۳» که در ژانر درام اجتماعی ساخته شده، با نگاهی به زوایای تاریک جامعه و پیامدهای تصمیمات افراد، قصد دارد مخاطبان را با سوالات اخلاقی و انسانی عمیقی روبه‌رو کند.

برچسب‌ها: اخبار فیلم کوتاه
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

پربازدیدها