«دایره گچی قفقازی» به نوفل‌لوشاتو می‌رود

- 2 دقیقه مطالعه
نمایشنامه‌ «دایره گچی قفقازی» نوشته برتولت برشت در عمارت نوفل‌لوشاتو خوانش می‌شود.

به گزارش فیلم نت نیوز، نمایشنامه‌خوانی «دایره گچی قفقازی» به نویسندگی برتولت برشت، ترجمه حمید سمندریان و کارگردانی مرتضی صباحی، شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۲۲ در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌رود.

داود نامور تهیه‌کنندگی این اثر را برعهده دارد و عباس شری‌زاده، علیرضا شریف، حسین موسوی، هاشم عیسی‌لو، زینب محی‌آبادی، پریسا داودی، بهار سامعه، مسعود محمودی، فرشاد اسدی، دلارام شاکری، پاییز قربانی، علیرضا معتمد، آرین نایب‌الصدر، سحر کیلانی، فرهانه کلانتری، پگاه اشعری‌زاده و فردین کسه‌پور نقش های را می خوانند.

سهیل سمیاری به عنوان سرپرست تیم کارگردانی و محمدحسین نوائی و نسترن زینلی به عنوان اعضای گروه کارگردانی در این پروژه حضور دارند.

مشاور رسانه و روابط عمومی این نمایشنامه‌خوانی آرمان صادقی است. امیرعلی یگانه طراحی پوستر و مونا جعفری عکاسی اثر را برعهده دارند. امور هماهنگی این پروژه نیز توسط ترانه دمساز و ملیکا پناهی انجام می‌شود.

«دایره گچی قفقازی» کاری از «قلمرو» است که با محوریت پرسشی درباره مالکیت و تعلق، مخاطب را با این پرسش مواجه می‌کند: «زمین به نام کیست؟ آنکه سند به نام دارد یا آنکه پای زمین می‌ایستد؟»

برچسب‌ها: اخبار تئاتر
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نت مگ