اسکورسیزی و دی‌کاپریو دوباره متحد می‌شوند/ مافیای هاوایی در راه هالیوود

- 2 دقیقه مطالعه

در فیلم‌نت نیوز بخوانید

مارتین اسکورسیزی و لئوناردو دی‌کاپریو بار دیگر برای ساخت یک درام جنایی تازه با محوریت دنیای تبهکاری هاوایی همکاری می‌کنند و این پروژه هفتمین همکاری این زوج سینمایی خواهد بود.

به گزارش فیلم‌نت نیوز به نقل از اکیومن، مارتین اسکورسیزی در حال توسعه یک فیلم جنایی جدید با محوریت دنیای تبهکاری هاوایی است؛ پروژه‌ای پرستاره که لئوناردو دی‌کاپریو نیز در آن به‌عنوان بازیگر و تهیه‌کننده حضور دارد.

فیلمنامه این فیلم که هنوز عنوان رسمی ندارد توسط نیک بیلتون نوشته می‌شود. داستان اثر بر پایه رویدادهای واقعی در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ در هاوایی شکل گرفته و به ظهور یک رییس بومی مافیا می‌پردازد که تلاش می‌کند کنترل شبکه‌های تبهکاری جزایر را در دست بگیرد.

درام جنایی از اسکورسیزی

در این پروژه، علاوه بر اسکورسیزی و دی‌کاپریو، دواین جانسون و امیلی بلانت نیز به‌عنوان بازیگران و تهیه‌کنندگان حضور دارند. این فیلم از هم‌اکنون به‌عنوان یک درام جنایی در حال و هوای آثار کلاسیکی چون «رفقای خوب» (Goodfellas) و «رفتگان» (The Departed) توصیف شده است.

اکیومن اعلام کرد که این پروژه یکی از همکاری‌های مهم اسکورسیزی و دی‌کاپریو پس از فیلم «قاتلان ماه کامل» (Killers of the Flower Moon) خواهد بود و در حال حاضر در مرحله توسعه قرار دارد. با این حال، هنوز تاریخ رسمی برای آغاز فیلم‌برداری اعلام نشده است.

 

برچسب‌ها: لئوناردو دی کاپریو،مارتین اسکورسیزی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نت مگ