«ایران سرزمین ادیان» و «به‌یاد دوست» در موزه سینما

- 2 دقیقه مطالعه
فیلم‌های مستند «ایران سرزمین ادیان» ساخته منوچهر طیاب و «به‌یاد دوست» ساخته سیاوش نقشبندی در موزه سینما نمایش داده می‌شود.

به گزارش فیلم‌نت نیوز به نقل از روابط عمومی موزه سینمای ایران، مستند «ایران سرزمین ادیان» ساخته منوچهر طیاب محصول سال ۱۳۴۹ که توسط فیلمخانه ملی ایران اصلاح و مرمت شده است و مستند «به‌یاد دوست» ساخته سیاوش نقشبندی، در پنجاه و یکمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینمای ایران، با همکاری انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند و همراهی فیلمخانه ملی ایران، در سالن فردوس موزه سینما به نمایش درمی آید.

فیلم مستند «ایران سرزمین ادیان» به مراسم و مناسک ایرانیان پیرو ادیان و مذاهب مختلف و همزیستی آنان در ایران می‌پردازد.

در فیلم مستند «به‌یاد دوست»،سیاوش نقشبندی که سال‌های طولانی در پروژهای مختلف به عنوان همکار همراه استاد طیاب بوده، به احترام او یادنامه‌ای از شیوه کار در پشت دوربین و گنجینه آثار پرشمارش است که همراه فیلم اصلی به‌نمایش در می‌آید.

این فیلم‌ها دو‌شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۸ در سالن سینما فردوس موزه سینمای ایران روی پرده خواهد رفت.

پس از نمایش فیلم‌ها، اسعد نقشبندی عکاس پیشکسوت و ارسطو مداحی گیوی فیلمبردار آثار اخیر استاد طیاب درباره فیلم‌ها به گفتگو خواهند پرداخت.

ورود و تماشای فیلم‌ها برای عموم علاقه‌مندان رایگان است.

برچسب‌ها: مستند،موزه سینما
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نت مگ